Professioneel advies van Pantaflex

Onze jarenlange ervaring als leverancier van zowel standaard als specifieke producten met betrekking tot kabels en kabelbescherming zorgt er voor dat wij als elektro groothandel u kunnen voorzien van een gedegen advies. Het leveren van waardetoevoegingen staat centraal in onze dienstverlening. Het toepassen van onze producten vergt veel kennis en ervaring, waarin wij u ook kunnen voorzien. Wij zijn van mening dat we als bedrijf niet alleen de producten moeten kunnen leveren, maar ook de kennis, zodat de producten op de correcte wijze gebruikt kunnen worden. Het leveren van een gedegen advies staat dan ook centraal bij hetgeen waar Pantaflex voor staat.

Niet alleen advies over kabels en kabelbescherming

Het op een correcte wijze gebruiken van onze producten is simpelweg geen eenvoudige klus. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bepaald type kabelbescherming of kabel, maar weet u niet welke de betere keuze is voor uw persoonlijke situatie. Hetzelfde kan gelden voor bijvoorbeeld een gestabiliseerde voeding of transformatoren. Bij Pantaflex kunnen we u hier op een professionele wijze in adviseren, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast kun u uiteraard ook na de aankoop nog steeds bij ons terecht als u behoefte heeft aan hulp. Wij staan u zo goed mogelijk te woord en proberen te helpen met al uw vragen en eventuele problemen. Bij Pantaflex verkopen we niet alleen producten, maar krijgt u onze kennis er gewoon bij.

Hulp nodig met uw Pantaflex producten?

Mocht u behoefte hebben aan een gedegen advies op het gebied van kabels en kabelbescherming, dan kunt u er vanuit gaan dat wij u zullen assisteren. Neem contact met ons op en wij zorgen dat u gedegen advies krijgt over de producten waarover u vragen heeft. Dit kan zowel telefonisch als via de e-mail, vandaar u zowel ons e-mailadres als ons telefoonnummer kunt vinden op de contactpagina.