Het assortiment van Pantaflex

Pantaflex BV beschikt over een breed assortiment van elektrotechnische producten op het gebied van kabelbescherming, kabelconnectie, kabels, transformatoren en gestabiliseerde voedingen. Deze standaardproducten worden aangeboden tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent.

Uiteraard vindt u bij ons niet alleen de standaardproducten, maar ook specifieke producten, technisch hoogwaardig vervaardigde producten én oplossingen op maat. Wij vinden het met name belangrijk om altijd oplossingen die waarde toevoegen aan uw onderneming aan te bieden. Door onze vele leveranciers en connecties kunnen wij u altijd de oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Vandaar dat wij u ook aan raden om contact met ons op te nemen als u twijfelt of u een bepaald product wel bij ons kunt vinden.

Hoe ziet ons assortiment er uit?

U vindt bij ons de producten van maar liefst negen internationale leveranciers, die elk weer een eigen specialisme hebben in bepaalde producten. Onderaan elke pagina op onze website kunt u deze leveranciers vinden en door op de naam te klikken kunt u bekijken voor welke branche en wat voor producten zij aanbieden. Het grootste gedeelte van de leveranciers komt uit Duitsland, echter ontvangen wij ook producten uit Zwitserland, Turkije en de Verenigde Staten. Wij werken als groothandel in de elektrotechniek enkel met de beste leveranciers, zodat u verzekerd bent van producten van een hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Zo zijn sommige leveranciers bijvoorbeeld gespecialiseerd in kabels en kabelbescherming, terwijl andere juist producten leveren op het gebied van kabelconnectie, of bijvoorbeeld gestabiliseerde voedingen.

Uitgebreide ervaring met kabelbescherming en meer

Door onze grote ervaring in meerdere branches, zoals de machinebouw, de trein- en tramindustrie, de autoindustrie, telecom en installatietechniek beschikken wij over oplossingen op maat voor ieder bedrijf. Door goed contact met kwalitatieve leveranciers en onze ervaring op het gebied van de genoemde branches weet u zeker dat u de juiste keuze maakt als u voor Pantaflex kiest. Niet gevonden waar u naar op zoek was? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.