Elektro groothandel

Bent u op zoek naar een elektro groothandel voor uw elektrotechnische producten? Dan bent u bij Pantaflex aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang elektro partner voor particulier en zakelijk. Door ons breed assortiment elektro materialen, vindt u bij dé elektro groothandel van Nederland altijd de meest geschikte producten. Benieuwd wat wij u te bieden hebben? Neem contact met ons op!
 

Elektro groothandel voor iedere branche

Bij Pantaflex begrijpen we dat in iedere branche verschillende elektro materialen vereist zijn. Zo leveren wij onze producten van onze vaste negen internationale leveranciers. Deze elektroleveranciers zijn ieder gespecialiseerd in een elektro-gebied. Hiermee bieden wij als elektro groothandel altijd een oplossing op uw vraag. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kabels, transformatoren, schakelmateriaal tot installatie materiaal. Door onze jarenlange ervaring in meerdere elektro branches, kunnen wij altijd elektro materiaal op maat leveren. Zo biedt Pantaflex als groothandel in de elektro altijd een oplossing voor uw elektrotechnische vragen.
 

Topkwaliteit elektrotechnisch materiaal

Werken met elektriciteit is specialistisch werk waaronder veel gevaren schuilen. Hierbij wenst u dan ook de juiste producten te gebruiken die betrouwbaar en 100% veilig zijn. Als elektro groothandel levert Pantaflex enkel elektroproducten van de hoogste kwaliteit en lange levensduur. Als groothandel in de elektro beschikken wij over een magazijn, waardoor onze producten altijd op voorraad. Bent u niet zeker over de juiste elektrotechniek producten? Dan adviseren wij u graag. 
 

Pantaflex: uw elektrotechnische groothandel!

Zoek niet verder naar een geschikte elektro groothandel. Met kennis en ervaring helpen wij u als elektrotechnische groothandel graag verder bij het vinden van het juiste elektro materiaal. 
Of het nu gaat om standaard elektroproducten tegen een scherpe prijs, tot volledig maatwerk. Pantaflex is uw elektro partner! Neem contact met ons op! Dan bekijken we graag samen de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze website  voor al onze leveranciers.