Over Pantaflex

Pantaflex b.v. is een onderneming die zich positioneert als een voorraadhoudende importeur en leverancier van elektrotechnische componenten. Denk hierbij aan kabelbescherming, kabelconnectie, kabels, transformatoren en zelfs gestabiliseerde voedingen. Hierdoor bent u bij Pantaflex altijd verzekerd van een breed assortiment met kwalitatieve producten van hoogwaardige merken.

Wij bedienen een zeer brede doelgroep van afnemers in de machinebouwindustrie, elektrogroothandel, trein- en tramindustrie, automotive, telecom, en installatiesector. Mocht u op zoek zijn naar producten waarvan u niet zeker weet of wij deze wel aanbieden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij gaan dan bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Het leveringsprogramma van Pantaflex

Het leveringsprogramma van Pantaflex kenmerkt zich enerzijds door het kunnen aanbieden van standaardproducten tegen een concurrerende prijs, maar kent anderzijds vele mogelijkheden om technisch hoogwaardige en klantspecifieke producten te ontwikkelen en aan te bieden. In dit laatste geval gaat het altijd om een waarde toevoegende en/ of performance verbeterende oplossing.

Onze dienstverlening kent een actief kwaliteitsbeleid en profileert zich met logistiek maatwerk.

Sinds augustus 2019 maakt Pantaflex deel uit van de Cable Connectivity Group. Dit is een groep ondernemingen die op internationaal niveau opereren en zich specialiseren in het leveren van innovatieve cable- en connectivity solutions voor diverse eindmarkten in de industrie, telecom, energie, infrastructuur en bouw.

Missie

“Het leveren van kwalitatief hoogstaande, waardetoevoegende producten en klantspecifieke oplossingen op het gebied van bedrading en bekabeling en in het bijzonder producten voor het beschermen van draad en kabel.”

Pantaflex is gevestigd in Benthuizen in Zuid-Holland. Hierdoor is er beschikking over ruime kantoor- en magazijnfaciliteiten. In ons magazijn kunnen wij daardoor veel producten opslaan, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw producten. Neem gerust eens contact met ons op als u vragen heeft over ons assortiment.